Interliga
Liganieuws

Feest?

Auteur: Webmaster, 11-04-18

⚽️ Liga C: Nabeschouwing heenronde halve finales - Liga 18: preview speelronde 23

Het zag er tot enkele uren voor de aftrap niet goed uit voor FT Montaigu, dat forfait dreigde te moeten geven voor haar halve finale tegen ZVC ‘t Stamineeke.  Maar Stef geraakte alsnog aan voldoende manschappen en ging nog liever strijdend ten onder met een monsterscore dan de handdoek te moeten gooien.  Klasse!

Een forfait had voor de cuphouder trouwens ook meteen de uitschakeling betekend, waar er nu nog een weliswaar waterkansje is op een verlenging van hun status.

Ook ZVC Boots nam al een optie op de finale door bij De Bavianen te gaan zegevieren.  Is het op weg naar de dubbel?

Want maandag kan tegen ZVV Domino Diest met de Liga 18-titel al een eerste prijs worden binnengehaald.  Één en ander hangt af van het resultaat in Sharphill Allstars-The White Lions, maar voor de rekenaars hebben we in ons nieuwsoverzicht een apart artikeltje in elkaar gebokst.

De Dorstige Duvels en ZVC ‘t Stamineeke strijden volop mee voor een top-5 stek, en dus is hun onderling duel misschien wel doorslaggevend.

ZVC Carlsberg kan gebruik maken van de vrije week van FS Bekkevoort om afstand te nemen, maar dan moet het de punten wel thuishouden tegen The Bouncing Barnacles.

De Bavianen tenslotte voelen de hete adem van de achtervolgers in de nek en krijgen het bezoek van “team in vorm” The Pixels.  Die gaan resoluut voor een 12 op 12 waar de gastheren nog de wonden van de bekernederlaag likken.

Facebook

METEO

Scherpenheuvel

Mist

Mist

4 MPH S
68% vochtigheid

19°C

zo

11°C
8°C

ma

15°C
7°C

di

16°C
7°C

wo

21°C
9°C

VOETBALWEETJES

Ligapartners: