Interliga
Liganieuws

Halve finalisten bekend

Auteur: Webmaster, 09-02-18

⚽️ Liga C: Nabeschouwing terugronde kwartfinales

Alhoewel de Liga P een volledige speelronde afwerkt houden we het rustig tijdens de Krokusvakantie.  Veel spelers maken immers van het weekje vrij gebruik om er even tussenuit te trekken.

En ook vorige week stonden er met de terugronde van de kwartfinales in de Liga C maar 4 wedstrijden op het programma. Inmiddels kennen we dus de halve finalisten die op 9 en 30 april zullen strijden voor een finaleticket.

Net als in de heenronde was het duel tussen FT Montaigu en Sharphill Allstars weer bijzonder spannend en de uitslag al even close.  Maar ook nu haalde de huidige bekerhouder het van de huidige kampioen met één goaltje verschil, en blijft de kans op een verlenging van hun status dus reeël.  Enkel Team 2BE -het huidige ZVC Boots- deed het hen ooit voor...

In de halve finale ontmoet FT Montaigu niet ZVV Domino Diest, dat nochtans met een 3 doelpuntenbonus aan de terugmatch begon, maar ZVC ‘t Stamineeke.  De negatief saldo werd immers ruimschoots opgehaald en het werden uiteindelijk zelfs dubbele cijfers voor de jongens uit Webbekom.

Uit de onderste helft van de tornooitabel stoten De Bavianen en ZVC Boots door.  De competitieleider moest daar zelfs niet voor in actie komen want FC De Champignonnekes kreeg helaas geen formatie op de been.

De Bavianen toonden zich opnieuw de beteren bij De Dorstige Duvels en krijgen dus een kwaaie klant tegenover zich in de “road to the final”.

Facebook

METEO

Scherpenheuvel

Gedeeltelijk bewolkt

Gedeeltelijk bewolkt

8 MPH N
56% vochtigheid

21°C

vr

24°C
13°C

za

23°C
14°C

zo

26°C
15°C

ma

24°C
14°C

Ligapartners: