Interliga
Liganieuws

Ligaraad met een hart voor het goede doel

Auteur: Webmaster, 20-01-18

Verslag van deze tussentijdse evaluatie

De belangrijkste bijeenkomsten voor onze clubs zijn ongetwijfeld de Kick Off bij de start van het seizoen en de Liga Drink als afsluiter, maar soms is het ook nuttig om tussendoor even de koppen bij elkaar te steken en bij te schaven waar nodig.  Vandaar dat we rond de jaarwisseling steeds een extra Ligaraad inplannen.

Graag overlopen we hier even de belangrijkste items die aan bod kwamen...

  • Eén Liga 18-team en drie Liga P-clubs waren niet aanwezig.
  • Voorzitter Marcel en voormalig secretaris Eric Grossen bedankten de clubs voor hun inzet tijden de actie van MS-Liga Vlaanderen.  Er werd Eric een cheque van ruim € 1000 overhandigd in aanwezigheid van de pers. (zie foto)
  • De Liga Indoor kreeg groen licht en zal doorgaan op Paasmaandag 2 april.  Kim (Ligastaf) en Larissa (FT Montaigu) nemen de leiding over de organisatie en de campagne start op 1 februari.  Hierover dus binnenkort meer op deze website.
  • De Liga W, het wandelvoetbalproject in samenwerking met OKRA Scherpenheuvel, werd geen succes.  De Interliga zal voorlopig dan ook niet meer investeren in deze divisie.
  • De Interliga is nog steeds een recreatieve federatie en in dat kader wordt gevraagd om de scores niet al te hoog te laten oplopen. Het doelsaldo is immers van geen enkel belang in de titelstrijd en wordt voor de andere plaatsen in de rangschikking pas als laatste criterium in beschouwing genomen.
  • Er is nog steeds mogelijkheid om wedstrijden te gaan spelen in Leuven Centraal (contact via Marcel) en om clubevents aan te kondigen via onze website.
  • Teamchef Daan Grossen van The White Lions neemt afscheid van de Interliga.  Simone Simons neemt over.
  • En het belangrijkste agendapunt bewaarden we om mee af te sluiten: vanaf het einde van de heenronde is het -conform artikel 10 van de Ligacode- voor de Team Administrators niet langer mogelijk om wijzigingen aan te brengen aan hun spelerslijsten (transferstop).  Die rechten worden pas na de bekerfinale en Ligadrink terug vrijgegeven.

Facebook

METEO

Scherpenheuvel

Gedeeltelijk bewolkt

Gedeeltelijk bewolkt

8 MPH N
56% vochtigheid

21°C

vr

24°C
13°C

za

23°C
14°C

zo

26°C
15°C

ma

24°C
14°C

Ligapartners: