Interliga
Liganieuws

Verrassende uitslagen troef!

Auteur: Webmaster, 21-09-18

Nabeschouwing speelronde 3 ⚽ Voorbeschouwing speelronde 4

Mooie en spannende Ligaweek achter de rug!  Na Panna Rangers hield FS Bekkevoort maandag ook De Bergbavianen in bedwang, die daarmee ook de nul van de tabellen veegden.  The White Lions waren in de topper dan weer een maatje te groot voor ZVV Domino Diest, dat ondanks deze eerste nederlaag toch standhoudt in de top-3.

Dat is mede te verklaren door enkele verrassende resultaten, zoals de uitzege van het nog puntenloze ZVC 't Stamineeke bij co-leider GZ Langeband maar ook het tweede seizoensverlies van Sharphill Allstars bij De Dorstige Duvels. The Pixels lieten hun eerste zege en punten noteren door nipt bij ZVC Celtic Rangers te gaan zegevieren.  Markant detail: de thuisploeg laat tot op heden in al haar 3 Ligamatchen het kleinste verschil optekenen, waarvan één winst- en twee verliesmatchen.

Minder nipt was de overwinning van Panna Rangers bij ZVC 't Zuipke, maar die zitten dan ook in de goeie flow, verloren dit seizoen nog niet en volgen knap in het zog van nieuwe leider The White Lions.

En laat op de openingsavond van speelronde 4 nu net Panna Rangers-The White Lions op de affiche staan!  Een onvervalste topper om het hoogste schavotje, dus.

Een uurtje eerder neemt Sharphill Allstars het op tegen GZ Langeband, wat je gerust een zespuntenmatch kan noemen. De bezoekers staan ondanks een negatief doelsaldo nog in de top-5 geparkeerd, maar zullen de handen vol hebben met een gemotiveerde gastheer die absoluut niet verder wil wegzakken.

ZVC 't Stamineeke kan, nu die nul eindelijk van de tabellen is, met enige opluchting ZVC Celtic Rangers ontvangen, dat het statistisch wel iets beter doet maar ook een iets makkelijker programma had. 

Op woensdag gaan The Pixels en ZVC De Loltrappers op zoek naar hun tweede seizoenszege.  Productief elkaars evenknie, maar defensief is de Ligadebutant licht in het voordeel.

Na de confrontatie tussen de nummers 1 en 2 op maandag ontmoeten donderdag de nummers 3 en 4 uit de Liga 19 elkaar. Qua gescoorde en tegendoelpunten moet ZVV Domino Diest enkel The White Lions laten voorgaan, maar De Dorstige Duvels schoten net als vorig jaar met een 6 op 9 uit de startblokken en blaken van vertrouwen na de volle pot gepakt te hebben tegen ZVC 't Stamineeke en Sharphill Allstars.

Afsluiten doen we met de queeste naar puntenoogst van hekkensluiter ZVC 't Zuipke bij De Bergbavianen.  Verdwijnt straks de laatste nul uit de rangschikking?

Je kan de voorbije en komende speelronde dus met elkaar vergelijken, al staan er deze week nóg meer leuke wedstrijden en onderlinge duels op het rooster!

Facebook

METEO

Scherpenheuvel

Geheel bewolkt

Geheel bewolkt

14 MPH S
66% vochtigheid

7°C

wo

10°C
6°C

do

8°C
1°C

vr

14°C
9°C

za

11°C
6°C

VOETBALWEETJES

Wed 19-12-18 00:13

Ligapartners: