Interliga
Liganieuws

Wanneer struikelt er iemand?

Auteur: Webmaster, 20-01-18

⚽️ Liga 18: Nabeschouwing speelronde 14 en preview speelronde 15

Het wordt kort dag voor FS Bekkevoort en ZVV Domino Diest, want zij sloten vrijdagavond speelronde 13 af (met winst voor de bezoekers) en moeten maandagavond alweer het parket op tegen respectievelijk FC De Champignonnekes en The White Lions.  Het eerste duel is er eentje in de onderbuik van de Liga 18, terwijl de co-leider het opneemt tegen een team uit de middenmoot dat alsnog iets van haar seizoen wil maken door zich naar de top-5 te knokken.  Die plaatsjes zullen echter duur verkocht worden dus is elke puntenoogst welkom, maar ook de thuisploeg staat onder druk.

ZVC Boots zal na de uithaal bij The Bouncing Barnacles op de vorige speeldag immers niet meteen gaan morsen bij ZVC Carlsberg, dat toen zelf dubbele cijfers om de oren kreeg van Sharphill Allstars.  Die staan een uurtje later trouwens niet voor een onoverkomelijke opdracht bij De Bavianen en kunnen tot op 3 punten van het leidersduo naderen.  Al weet je nooit met de huidige 5de in de ranking... Over hun openingsmatch bij FC De Champignonnekes kregen we trouwens nog geen resultaat binnen...

De Dorstige Duvels hebben na hun zege tegen The Pixels, die een week lang hun wonden mogen likken, zin in een reeksje en willen dat vorm geven bij The Bouncing Barnacles en nadien tegen ZVC Carlsberg

ZVC 't Stamineeke stond zonder wisselmogelijkheden op een zucht van een stunt tegen The White Lions, want bij de rust leidde de gastheer met 2-1 en ze konden zelfs een 3-3 vasthouden tot evenveel minuten voor het eindsignaal. Het moet vertrouwen schenken voor de trip naar FT Montaigu, dat wat later dan de anderen aan de terugronde begint.

Net zoals hun concurrent ZVC Boots tegen ZVV Domino Diest (7-8 in de Liga 18) en FT Montaigu (4-6 in de Liga C) een paar keer door het oog van de naald glipte, was dat na FT Montaigu (8-6) en De Bavianen (4-3) nu ook weer het geval voor The White Lions.  Wanneer struikelt één van hen in deze bloedstollende titelrace?

Facebook

METEO

Scherpenheuvel

Gedeeltelijk bewolkt

Gedeeltelijk bewolkt

8 MPH N
56% vochtigheid

21°C

vr

24°C
13°C

za

23°C
14°C

zo

26°C
15°C

ma

24°C
14°C

Ligapartners: