Interliga
Liganieuws

ZVC Boots KAMPIOEN!

Auteur: Webmaster, 18-04-18

Dik verdiend na dominant seizoen

(Onze excuses voor de slechte kwaliteit van de ploegfoto)

Op 4 speelrondes van het einde heeft ZVC Boots zich op een onoverbrugbare voorsprong gevoetbald en is het in haar eerste seizoen na de herrijzenis al meteen prijs voor de jongens van Kevin Van Der Auwera!

Na een gans seizoen -al dan niet in het gezelschap van The White Lions- de rangschikking te hebben aangevoerd werd de klus maandagavond geklaard met het tweede van de verschillende scenario's die op tafel lagen. The White Lions moesten immers puntenverlies lijden en gingen de boot in bij Sharphill Allstars, dat zo als uittredend kampioen het pad effende voor haar opvolger.

Toch verliep de laatste jump naar de titel niet zo vlot als de competitieleider wellicht verwacht had, want tweevoudig kampioen ZVV Domino Diest fleurde haar grijze seizoen op met kranig weerwerk.  Een jammerlijke own-goal zette ZVC Boots echter op weg naar de uiteindelijke nipte 3-2-zege.

Genoeg om de champagnekurken te laten knallen en het feest te laten losbarsten, want waar het team vorig seizoen op sterven na dood was heeft het met verve de rug gerecht.  En hoe!

De Interliga wil in naam van alle clubs en spelers ZVC Boots dan ook van harte feliciteren met de verdiende kampioenstitel in de Liga 18!

En het kan nog straffer worden, want de kersverse kampioen is ook nog in de running voor de LigaCup. Wordt vervolgd...

Facebook

METEO

Scherpenheuvel

Gedeeltelijk bewolkt

Gedeeltelijk bewolkt

8 MPH N
56% vochtigheid

21°C

vr

24°C
13°C

za

23°C
14°C

zo

26°C
15°C

ma

24°C
14°C

Ligapartners: